vlag

Bergstein’s KLEUR-rijke campagne

Happy to B Festive

Trommel je vrienden op, we gaan het leven vieren!

De zon schijnt meer en meer. Hoogste tijd voor je festivallook met kleurrijke boots. Samen naar buiten, muziek maken en de wereld ontdekken. Dat is toch één groot feest? Laten we in optocht gaan… Onze bestemming is niet belangrijk. Het gaat om alles wat we onderweg tegenkomen en samen beleven.

Bekijk de wereld door een grote zonnebril en geniet van alle kleuren, bloemen, hang slingers op, toeter en dans. Wij zijn Happy to B Festive!

Kleur mee & win te gekke prijzen!

Wil jij een weekend weg winnen in zo’n te gekke retro camper op camping de Lakens? Download hieronder de kleurplaat in de juiste leeftijdscategorie van je kind en maak er wat moois van. Uit alle inzendingen die voor 17-07-2022 binnen zijn, kiezen wij een winnaar. Naast deze fantastische hoofdprijs zijn er nog verschillende andere prijzen te winnen!

Er zijn verschillende Bergstein verkooppunten die meedoen met deze kleur-rijke wedstrijd. Je kunt de tekening ophalen in deze winkels en kans maken op één van de gave prijzen. Bekijk de deelnemende verkooppunten hier!

Is de kleurplaat af?

Dan kun je hem versturen via de post naar Bergstein t.a.v. kleurwedstrijd – De Rietkraag 17, 8082 AA Elburg. Of upload een foto/scan van de kleurplaat via onderstaand formulier.

    Prijzenoverzicht

    Klik hier voor de actievoorwaarden van de kleurwedstrijd!

    Deel dit artikel:

    De wereld
    van Bergstein