bergstein logo
happy to be classic text

Bergstein Classics

Of je nu opgegroeid bent in 1995 of opgroeit in 2020, als kind heb je de gave om je eigen wereld kleur te geven. Met fantasie en vindingrijkheid creëer je je eigen vrolijkheid. Zo wordt een tak een toverstaf en maak je van een regenlaars een robotarm.

Al 25 jaar biedt Bergstein de fijnste regenlaarzen om in te leven, spelen en dromen. Na al die jaren staan we stil bij de klassiekers uit ons veelzijdige kleurenpalet: geel, blauw, rood, groen en roze.

Kleurrijk en soepel

Dat kenmerkt de regenlaarzen en sloffen van Bergstein. Onze laarzen worden in Europa handgemaakt van soepel natuurrubber, waardoor ze de perfecte pasvorm hebben en comfortabel aan de voet zitten. Ook onze sloffen worden hier geproduceerd en zijn gemaakt van zuivere scheerwol. Ideaal voor de koudere seizoenen.

Voor groot en klein

Grote broer, kleine zus of de eerste stapjes?
De regenlaarzen en sloffen zijn er al vanaf maat 19 tot en met maat 35. De laarzen zijn katoen gevoerd en hebben een losse inlegzool. De duurzame wollen sloffen zijn uitgevoerd met een soepele antislipzool.

#HAPPYTOBCLASSIC

Ben jij al langer fan van Bergstein? Laat het ons zien in een leuke oude foto op Instagram met de hashtag #happytobclassic

Onze classic kleuren

De Bergstein Classic collectie bestaat uit Forest, Dark Blue, Red, Yellow & Pink.

Of bekijk al onze kleuren, modellen of de verkooppunten hier